Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Colau salva de la reprimenda al Gobierno amb un vot de qualitat pels incompliments de l’Estat a Barcelona

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona ha decidit salvar l’executiu espanyol de la reprimenda amb un vot de qualitat que ha impedit que una moció d’ERC avancés el divendres 29 d’octubre.

El partit liderat per Ernest Maragall havia redactat una moció en la qual reclamava que el Gobierno complís amb els seus compromisos, ja que té una llarga llista d’inversions pendents d’executar.

Publicitat

Entre els incompliments hi ha la reforma de l’Estació de Sants, la futura estació de la Sagrera o el pla de Rodalies. Colau ha votat conjuntament en contra de la moció amb PSC, PP i BComú a causa de l’empat tècnic, l’alcaldessa ha decantat la votació a favor del “no”.

Ernest Maragall ha considerat que s’havia de denunciar el “tracte ignominiós que reben institucions culturals barcelonines de primera línia com el MNAC o el Teatre Lliure”. Cal subratllar també que Colau no ha defensat suficientment la llei d’habitatge catalana, ja que ha donat suport a l’estatal, que és menys ambiciosa com apunta Tot Barcelona

A ningú se li escapa que la batllessa de la ciutat, casualment de Catalunya en Comú, ha decidit desempatar i protegir l’executiu del qual Podemos forma part. Així doncs, ha deixat Barcelona en segon terme, per evitar que el Gobierno es posés en problemes.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut