Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Colau al costat de l’exèrcit espanyol: “no podem fer un lleig a ningú”

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha admès que, malgrat no sentir-se còmode amb el discurs bèl·lic de l’exèrcit durant l’estat d’alarma, sí que ‘no se li pot fer un lleig a ningú’ i que “s’han d’utilitzar tots els recursos per l’emergència sanitària”. També ha aprofitat per tornar a criticar Torra i el Govern amb relació a què aquests no aturessin les obres públiques fins ahir malgrat que el Govern s’excusés aquest divendres dient que no ho han pogut fer fins ara per culpa del decret que es va fer des de Madrid, i que des d’ahir ja està resolt.

A banda d’això, també ha demanat que se suspengui el pagament de lloguers de habitatges i locals, el que considera una mesura urgent “que ha d’arribar de seguida, com a molt aquest dimarts”, i creu que s’ha de trobar la mesura abans de final de mes i per tant el termini de pagament de lloguers, i ha demanat “una mesura que permeti respirar a les famílies que han vist reduir els seus ingressos de forma radical aquest mes”.

Publicitat

Considera que la suspensió hauria d’afectar també als locals comercials i ha demanat “garantir un ingrés mínim” a tots els ciutadans, referint-se a la Renda Garantida de Ciutadania de la Generalitat, de la que ha lamentat que no s’ha acabat de desplegar, i ha instat a prendre mesures similars en tots els nivells administratius.

 

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut