Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Clarió critica que el PSOE hagi “celebrat amb cava” l’arrest de Puigdemont

|

- Publicitat -

L’assessor de Puigdemont a les xarxes socials, Aleix Clarió, ha comentat la disbauxa que alguns membres del PSOE han viscut en conèixer la detenció del 130è president de Catalunya.

Clarió ha lamentat que el socialista i president del govern aragonès, Javier Lambán, ha expressat, sense pudor, la seva “gran alegria” perquè s’hagi detingut a Puigdemont. Com si aquesta afirmació no fos prou, també ha comunicat el seu desig “que acabi a presó”.

Publicitat

Lambán ha permès il·lustrar la posició hipòcrita dels socialistes, i per extensió, de l’executiu espanyol que afirmen voler dialogar, però celebren l’arrest dels independentistes.

Clarió ha lamentat que hi hagi “pesos pesants del PSOE celebrant amb cava la detenció”. Amb ironia ha afirmat que “Els de la Taula de Diàleg, sí que volen el reencuentro, però amb nosaltres a la presó”.

Per tant, ha donat a entendre que la postura del PSOE no és coherent i que no es pot estar a missa i repicant. O en altres paraules, no es pot abanderar el diàleg i després celebrar la repressió contra el teu adversari polític.

Et pot interessar  VÍDEO | Puigdemont fitxa l'empresària Anna Navarro ( @annapapallona ) com a número dos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut