Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Ciutadans convoca més policies que simpatitzants a Amer

Els taronges visiten el poble natal de Puigdemont

|

- Publicitat -

Avui, dissabte 16 de febrer el grup parlamentari de Ciudadanos ha convocat un acte polític al poble d’Amer, Girona. L’independentisme hauria entès l’acte com una provocació (Amer és el poble natal del president legítim Carles Puigdemont, actualment exiliat a Bèlgica).A raó d’aquesta consideració, les xarxes socials republicanes han fet una crida a boicotejar l’acte tancant tots els comerços i evitant que els habitants del poble surtin al carrer. Una tàctica que popularment es coneix com “fer un Tortosa”.


A la plaça on s’ha dut a terme l’acte hi ha una gran pancarta recordant a Carles Puigdemont. Alhora que s’han pogut veure més furgonetes dels anti avalots dels Mossos d’Esquadra que simpatitzants del partit taronja. A les últimes eleccions al principat el partit unionista liberal va aconseguir només el 8,21% dels vots, enfront del 61.85% de Junts per Catalunya.

Publicitat

L’acte pròpiament dit ha estat seguit per menys de mig centenar de persones, que no han omplert la plaça on es duia a terme l’acte, en el qual s’han arrencat llaços grocs. D’altra banda, tal com es pot comprovar en aquest vídeo, els crits d’independència i en suport del president legítim s’han sobreposat als de l’acte mateix dels taronges.

Et pot interessar  La JEZ censura l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obligant-lo a retirar banderes, símbols i pancartes independentistes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut