Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

#CatalanGate Puigdemont: “Espanya és un estat podrit, disposat a tot contra Catalunya”

El president exiliat avisa de la importància de les conseqüències polítiques que des de Catalunya “siguem capaços de provocar”

Àlex Huguet 19/04/2022
Carles Puigdemont a la presentació de l'estratègia internacional del Consell per la República a Brussel·les Data de publicació: dimecres 16 de febrer del 2022, 12:17 Localització: Brussel·les Autor: Marta Vidal

El president exiliat, Carles Puigdemont, no s’ha quedat en silenci després de la greu filtració sobre el suposat macrocas d’espionatge que l’estat espanyol ha fet a independentistes de primera línia, tan polítics, activistes, com el seu entorn. En una piulada, l’eurodiputat avisa que el més important d’aquest escàndol “seran les conseqüències polítiques que siguem capaços de provocar”, afegint que s’ha de fer alguna cosa a partir de “demà mateix” per evitar que Espanya continuï governada “gràcies al suport d’independentistes”.

“Espanya és un Estat podrit, amb una monarquia corrupta i governs disposats a tot contra Catalunya”, ha etzibat el president amb contundència, que evidencia que des de sempre el Gobierno ens ha tractat “com a ciutadans de segona”, i que així i tot alguns el continuen legitimant. “Això s’ha d’acabar”, ha sentenciat.