Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Casado enalteix Fraga i les xarxes li recorden que era ministre de Franco

|

- Publicitat -

Dissabte es van complir 10 anys de la mort de Manuel Fraga, el fundador del Partido Popular. L’actual líder del partit, Pablo Casado, ha aprofitat l’efemèride per lloar i enaltir aquest polític, destacant que “va ser una figura fonamental en la Transició, ponent de la Constitució i president de Galícia”.

El president del PP sembla no recordar qui era Fraga, a banda de ser el pare del partit. Per sort, les xarxes socials li han recordat el seu passat franquista: el ministre d’Informació i Turisme va ser còmplice de les barbaritats comeses durant la dictadura.

Publicitat

Al manifest “No volem al camarada Fraga com a fill adoptiu”, recollit a El País, els represaliats pel règim totalitari a Galicia condemnaven la campanya contra el gallec que va protagonitzar Fraga i recordaven l’admiració que tenia per les idees feixistes que el portaven a la negació de l’Holocaust jueu. “Mai no va mostrar penediment ni va demanar perdó pels crims del franquisme”, reflexionava el text.

Casado tot això li és igual i gosa fer-se seva una cita de Fraga: “L’única cosa important és Espanya”. La memòria històrica i el respecte cap a les víctimes del feixisme poden esperar.

Et pot interessar  Cs s'enfonsa: no arriben a un pacte amb el PP per a concórrer junts al 12-M i Vázquez plega de la secretaria general de Ciutadans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut