Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Casado acusa Rivera de “plagiar” el programa del PP

|

- Publicitat -

El líder del PP, Pablo Casado, ha carregat aquest dimecres contra el president de C’s, Albert Rivera, al qual ha acusat de “plagiar” el programa del PP amb propostes com la d’aplicar l’article 155 de la Constitució, encara que ha subratllat que ho fa “tard i de manera hipòcrita”. Per altra banda, Casado ha recalcat que, a dia d’avui, no saben si el partit taronja seguirà sent “la respiració assistida” del PSOE després de les municipals i atonòmiques i, fins i tot, ha afegit, “en l’àmbit nacional”.

Casado ha criticat la política de fitxatges de Cs en un esmorzar i ha subratllat que al PP no li fa falta “fitxar altres caladers ni incomplir totes les normes de cortesia”, practicant el “transfuguisme”, el “xaqueterisme” o “les males formes”. També ha retret que Rivera segueix “barallant-se”per ser líders de l’oposició quan el PP el que buscar és “ser l’alternativa per liderar el Gobierno”.

Publicitat

 

Et pot interessar  Gènova manté la incògnita sobre la candidatura popular del 12-M i aposta per escoltar l'opinió del PPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut