Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Casado acusa el republicanisme de fer “apartheid social” contra els constitucionalistes

ACN Madrid.- El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat que a Catalunya hi ha “apartheid social” contra els constitucionalistes. En paraules de Casado, s’ha arribat a “agredir” als carrers […]

Redacció
Redacció 28/09/2018
El nou president del PP, Pablo Casado / EP

ACN Madrid.- El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat que a Catalunya hi ha “apartheid social” contra els constitucionalistes. En paraules de Casado, s’ha arribat a “agredir” als carrers aquestes persones, hi ha multes per retolar en castellà i “s’ha fet fora de l’administració persones depenent de com parlen”. El líder del PP s’ha preguntat “què més ha de passar” perquè el president espanyol, Pedro Sánchez, apliqui un 155 “amb la durada que calgui” i que afecti també els Mossos, TV3 i l’educació.

A més, ha dit que existeix una “estratègia” entre Sánchez i els independentistes perquè hi ha una “cascada de declaracions” coincidents. Casado insisteix que hi ha “constatacions de prevaricació, malversació i manipulació” a Catalunya que justifiquen l’aplicació del 155. “No s’ha de fer cap referèndum d’autogovern sinó unes eleccions anticipades”, ha sentenciat des d’un acte a Cadis.