Edició 1781

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 11 de juny del 2023
Edició 1781

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 11 de juny del 2023

Canadell veu la greu crisi econòmica com una oportunitat perquè els catalans s’adonin que “no hi ha res a fer a Espanya”

|

- Publicitat -

“Aquesta crisi tindrà un impacte molt greu a l’economia”. Així comença Joan Canadell un fil a Twitter on explica, a tall d’opinió personal, que aquesta crisi reflecteix que pels catalans “no hi ha res a fer a Espanya”, ja que serà el país que més patirà d’Europa. “Gairebé cada generació ha viscut una fallida del sistema. És molt dur veure com el futur s’enfonsa de cop”.

Publicitat

El president de la Cambra de Comerç explica en el que ha denominat “fils d’estiu”, que malgrat la bona voluntat de l’oligarquia espanyola per intentar fer caure la monarquia, “no resoldrà res”, i apel·la a la necessitat de reformar l’estat cap a una confederació on cada nació “tingui sobirania per potenciar el seu model econòmic”, però insisteix que això “no passarà”.

“L’única solució serà fraccionar l’Estat en frugals-hispànics”, explica Canadell, convençut que la situació no seria preocupant de cara a una “continuïtat a la Unió Europea”. Amb tot, creu fermament que una Catalunya independent “no tindrà res a envejar a altres estats frugals d’Europa que han condicionat el futur dels fons europeus per a la transformació econòmica”.

Et pot interessar  La comprensió lectora dels alumnes espanyols continua per sota de la mitjana europea
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió