Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Campuzano matisa la polèmica assegurant que el que va dir a Santa Coloma sobre la residència és el que diu “a tots els pobles”

|

- Publicitat -

Continua la polèmica per la promesa que l’alcaldable d’ERC a Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián, va fer juntament amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, de construir una residència de gent gran si ERC guanyava les eleccions del 28 de maig. Després que la comissió de Drets Socials hagi aprovat la petició de compareixença del conseller per tal de donar explicacions i esclarir la polèmica, el mateix Campuzano ha volgut avançar-se, assegurant que la Generalitat dona suport a la creació de noves residències per a gent gran a qualsevol municipi del país “mani qui hi mani”.

“Se m’escapa d’on pot venir la polèmica, perquè el que vaig dir a Santa Coloma és el que dic a tots els municipis que visito”, ha assegurat Campuzano durant una visita a un complex de pisos per a persones amb discapacitat a Terrassa. Amb tot, ha atribuït la polèmica a la voluntat que té l’oposició “de fer soroll”. Grups parlamentaris com el PSC o Junts, de fet, han amenaçat de demanar la seva dimissió un cop hagin escoltat les explicacions del conseller.

Publicitat

El conseller ha assegurat que en la creació de residències “no hi pot haver cap partidisme”, tpt detallant que si un govern local planteja crear-ne una, la Generalitat el que fa és treballar per establir els convenis o concerts per proveir-les de places. “Amb el candidat [Rufián] em vaig expressar dient que em semblava bé la seva proposta, i que com fem en tots els ajuntaments, si la Generalitat té possibilitat de fer-ho, i en els propers anys tindrem la possibilitat de fer-ho, concerta o convenia les places”, ha matisat.

Et pot interessar  Aragonès crida a "plantar cara sempre" a la ultradreta: "Jo també estic enamorat de la meva dona però no abandono"

“Si hi ha una residència a Santa Coloma de Gramenet promoguda per l’Ajuntament, mani qui hi mani, serà benvinguda per la Generalitat, amb ganes d’ajudar, com ajudem tots els municipis del país”, ha afegit, tot sempre els límits que estableixen els pressupostos.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut