Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Calvet obre la porta a presentar-se a unes possibles primàries de JxCat

|

- Publicitat -

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha apostat perquè l’espai de JxCat faci un procés de primàries per decidir les persones que encapçalen el nou projecte. En una entrevista a TV3, Calvet ha assenyalat que Carles Puigdemont ha de ser una d’aquestes persones “indiscutiblement” perquè lidera JxCat. Segons Calvet, prendre les decisions “democràticament” és “saludable” per l’espai i ha afegit que un procés de primàries seria “molt oportú”. Preguntat per si té decidit presentar-s’hi, ha respost: “Si es donen les circumstàncies, jo estaré a disposició d’aquest espai”. Primer però, segons Calvet, cal fer els “deures pendents” i acabar de reordenar l’espai.

“Hem passat moments de molta tensió, moments excepcionals, i encara hi som. Hem de tendir que, al marge de gestionar l’excepcionalitat, les decisions les puguem debatre i decidir democràticament. És saludable per l’espai”, ha argumentat.

Et pot interessar  Junqueras retreu a Puigdemont que Junts trenqués amb el Govern: "La unitat es predica no abandonant governs"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut