Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

Calvet defensa descentralitzar la gestió aeroportuària davant el tancament de Ryanair a Girona

El conseller ha demanat que no s’assenyali la Generalitat com a responsable de la situació

Avatar
Agències 24/08/2019
Damià Calvet, conseller de Territori / Junts per Catalunya

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, ha defensat aquest dissabte la gestió descentralitzada dels aeroports després de l’anunci de Ryanair de tancament de la seva base a Girona. En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, el conseller ha considerat que la infraestructura s’aprofitaria millor en benefici del territori i la seva economia “si Aena fes les inversions que toquen i si hi hagués una gestió descentralitzada dels aeroports” que permetés tenir tarifes diferenciades i adaptades al territori.

També ha demanat que no s’assenyali la Generalitat com a responsable de la situació, després que aquest mateix dissabte el secretari general d’UGT de Catalunya, Camil Ros, hagi apuntat a l’administració catalana i als agents econòmics del territori.

En una anotació de Twitter recollit per Europa Press, Calvet també ha indicat que lamenta que es puguin perdre llocs de treball a l’aeroport de Girona i que el dilluns convocarà totes les parts, juntament amb la Conselleria de Treball. A més, ha assegurat que com a conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, demanarà comparèixer sobre aquest assumpte al Parlament de Catalunya.

Relacionats