Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Calvet defensa descentralitzar la gestió aeroportuària davant el tancament de Ryanair a Girona

|

- Publicitat -

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, ha defensat aquest dissabte la gestió descentralitzada dels aeroports després de l’anunci de Ryanair de tancament de la seva base a Girona. En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, el conseller ha considerat que la infraestructura s’aprofitaria millor en benefici del territori i la seva economia “si Aena fes les inversions que toquen i si hi hagués una gestió descentralitzada dels aeroports” que permetés tenir tarifes diferenciades i adaptades al territori.

També ha demanat que no s’assenyali la Generalitat com a responsable de la situació, després que aquest mateix dissabte el secretari general d’UGT de Catalunya, Camil Ros, hagi apuntat a l’administració catalana i als agents econòmics del territori.

Publicitat

En una anotació de Twitter recollit per Europa Press, Calvet també ha indicat que lamenta que es puguin perdre llocs de treball a l’aeroport de Girona i que el dilluns convocarà totes les parts, juntament amb la Conselleria de Treball. A més, ha assegurat que com a conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, demanarà comparèixer sobre aquest assumpte al Parlament de Catalunya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut