Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Bufetada d’un membre de l’ANC a Collboni per l’organització de la cursa de La Mercè

|

- Publicitat -

Dia rere dia, la hipocresia del socialisme català es fa més evident. Aquest cop, de la mà d’un tuit del regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, que ha tret pit de la cursa massiva organitzada en el marc de les tradicionals Festes de la Mercè. Una afirmació que se li ha girat en contra després que Adrià Alsina, l’actual coordinador de Comunicació de l’Assemblea Nacional Catalana, li hagi retret des de la mateixa xarxa, que un acte d’aquestes característiques, que ajunta molta gent de manera segura i respectant les mesures per la covid-19, és exactament el que va fer l’ANC fa pocs dies per la diada, i que el mateix PSC havia titllat de “criminals i irresponsables” als organitzadors de l’ANC.

No només això, sinó que el context d’una cursa, malgrat que els corredors comencin quiets des de la marca de sortida, poden acabar ajuntant-se mentre corren, i augmentar el risc de contagi, fet que a la Diada no passava, ja que tothom romania quiet al seu lloc mentre es duia a terme l’acte.

Publicitat

Et pot interessar  Turull afirma que el 12-M és "un plebiscit entre Puigdemont i Sánchez" perquè Illa és "el servidor que no vol molestar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut