Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Boye posa data a la possible tornada de Puigdemont a Catalunya

|

- Publicitat -

L’advocat Gonzalo Boye ha posat data a l’esperada tornada del president Puigdemont a Catalunya, hores després que es fes públic l’acord entre PSOE i ERC per modificar i eliminar el delicte de sedició.

Boye ha afirmat que Carles Puigdemont tornarà a Catalunya quan hi hagi sentència a Europa. Concretant una mica més, l’advocat ha assegurat que la tornada “no serà abans de febrer”, tot afegint, malgrat això, que està “més a prop” del que s’imagina.

Publicitat

L’advocat ho ha afirmat el matí d’aquest divendres, 11 de novembre, en una entrevista a RAC1. Amb aquestes paraules, Boye ha volgut deixar que la tornada de Puigdemont no estarà relacionada amb la modificació de la sedició, sinó per les resolucions europees. Amb les resolucions europees ha afirmat que “no haurien” de detenir Puigdemont, tot i que són conscients que el risc existeix. Per a Boye, la sentència europea no donaria “suport legal” a la detenció de l’expresident.

En aquest sentit, també ha entrat a valorar negativament l’acord d’ERC i el PSOE, assegurant que la derogació “no és una solució” i que “s’ha canviat el collar, però es continua amb el mateix gos”.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut