Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Boye ha de fer un toc al jutge del Volhov perquè deixi de menysprear a Puigdemont

Boye al·lega que el jutge, constantment, fa comentaris o manifestacions insultants i despectives cap al president. A més, li recorda que ha de mantenir la imparcialitat i el respecte entre institucions

Redacció 02/06/2022
L'advocat Gonzalo Boye durant una entrevista | ACN

Aquest matí, Gonzalo Boye, advocat de Josep Lluís Alay –cap de l’oficina del president a l’exili, Carles Puigdemont, ha presentat un escrit al jutjat número 1 de Barcelona on exigeix al jutge del cas Volhov, Joaquín Aguirre perquè deixi de menysprear a Carles Puigdemont. Boye al·lega que el jutge, constantment, fa comentaris o manifestacions insultants i despectives cap al president. A més, li recorda que ha de mantenir la imparcialitat i el respecte entre institucions.

A més, Boye demana que el jutge aclareixi els termes, les peces i les persones investigades en aquesta macrocausa. En concret, l’advocat reclama els volums que té cada peça del sumari i el total de folis que les componen; la denominació que se li ha donat a cada peça; la seva data d’obertura, les de pròrroga i el termini màxim d’investigació.