Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Borràs manté el ‘no’ de JxCat a la pròrroga de l’estat d’alarma

|

- Publicitat -

JxCat manté el seu ‘no’ a la nova pròrroga de l’estat d’alarma i reclama al Gobierno que retorni les competències a la Generalitat. La portaveu de la formació, Laura Borràs, reclama que es faci el desconfinament “territorialitzat” que demana el Govern i exigeix a Sánchez que consensuï el decret abans de presentar-lo. “Aquest govern espera contractes d’adhesió, no vol negociar ni consensuar tot i que no té la majoria parlamentària”, remarca Borràs. “Darrere de l’eslògan d’’Este virus lo paramos unidos’, potser el que Pedro Sánchez vol dir és que ‘aquest virus el parem amb mi’, afegeix la portaveu.

Amb tot, JxCat reclama que la Generalitat conservi les seves competències, la coordinació entre administracions i que sigui el Govern qui reguli i gestió el pla de desescalada a Catalunya. Sempre, remarquen en un comunicat, “seguint criteris científics i sanitaris, prioritzant les regions sanitàries i tenint en compte, en tot moment, l’evolució de la pandèmia”.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut