Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Bolaños ignora els retrets de l’independentisme: diu que ja s’està dibuixant la Catalunya “dels acords”

El ministre en funcions assegura que la Catalunya del futur "deixarà enrere una dècada de tensió i gaudirà d'una dècada d'esplendor i de prosperitat"

|

- Publicitat -

Declaracions contradictòries entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el ministre de la Presidència en funcions, Fèlix Bolaños. Després que ahir tots dos es trobessin al sopar del Cercle d’Economia i mantinguessin una breu reunió privada, Aragonès ha constatat que la negociació de qüestions “fonamentals” com el traspàs de Rodalies, l’eliminació del dèficit fiscal o l’autodeterminació no està avançant de manera satisfactòria. El ministre en funcions, tanmateix, s’ha fet el suec i, ignorant completament les declaracions d’Aragonès, ha tingut la barra d’afirmar que ja s’està dibuixant la Catalunya “dels acords, de les inversions i de l’estabilitat“.

Bolaños ha admès que durant anys el govern de l’Estat “ha deixat de banda” les inversions a Catalunya. No obstant això, i seguint la tònica discursiva del PSOE, ha reivindicat que l’executiu de Pedro Sánchez està intentant revertir aquesta situació, tot assenyalant que en cinc anys han invertit a Catalunya un 40% més de recursos en relació als cinc anys anteriors. Amb tot, el ministre ha augurat que la Catalunya del futur “deixarà enrere una dècada de tensió i gaudirà d’una dècada d’esplendor i de prosperitat”.

Et pot interessar  Aragonès, després que Puigdemont proposi "cancel·lar" el deute amb l'Estat: "Benvinguts al club!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut