Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Bertín Osborne, l’espanyol exemplar: Revelen que no va pagar Hisenda durant la dècada dels 2000

|

- Publicitat -

El popular presentador i cantant espanyol, Bertín Osborne, va prendre exemple dels millors corruptes d’Espanya i també es va sumar al carro de cometre frau a principis de la dècada dels 2000. Unes informacions del diari El Confidencial revelen que no va pagar impostos i deutes que devia a Hisenda, i també que va fixar la seva residència a Luxemburg per tal d’evitar aquests pagaments. L’Audiència Nacional va arxivar els documents d’Osborne, amb data del 2000 al 2006, perquè van prescriure.

La policia va trobar els documents del presentador en el marc de la investigació pel desviament de 14 milions d’euros per part del gestor Joaquín Arespacochaga Llópiz, per la reindustrialització de Cadis.

Publicitat

Però com sol ser habitual a Espanya, els corruptes queden impunes, i Osborne no n’és una excepció, i per ara l’únic que pot passar és que després que l’Agència Tributària analitzi els documents, enviaran un informe al jutjat amb les conclusions.

Et pot interessar  Aragonès respon als inspectors d'Hisenda que "res impedeix" la implementació del finançament singular
Publicitat

Opinió

Minut a Minut