Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Baños se’n fot de la ministra Rodríguez per esperar que l’independentisme “hagi après la lliçó”

|

- Publicitat -

El tertulià i tuitaire Antonio Baños torna a fer caure la cara de vergonya al Gobierno “més progressista” amb clatellots constants a la xarxa. Després que la nova ministra de Política Territorial hagi tractat l’independentisme com una professora de parvulari dient que espera “que hagin après la lliçó i aparquin el referèndum”, el periodista ha estat contundent, però al mateix temps s’ho ha pres amb humor. “Matria España riñendo a los díscolos catalanitos“, ha etzibat en una piulada fotent-se de l’actitud d’Isabel Rodríguez.

Per Baños, això suposa una nova evidència de la farsa generalitzada que envolten les aparences de diàleg i de ganes de negociar del Gobierno i del Govern de la Generalitat, però amb declaracions del caire de Rodríguez, les quals són constants en l’executiu espanyol, a Baños no li queda més remei que ironitzar sobre el tracte que rebrà la Generalitat en una futura taula de diàleg: “Ves que no els facin seure de cara a la paret i amb orelles de burro”, ha reblat en una piulada.

Publicitat

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut