Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Baños condemna el preacord d’ERC amb els comuns: “Madrid paga i tots cobren”

|

- Publicitat -

La notícia del dia és que ERC cedeix al xantatge dels comuns i aprovarà el pressupost de Colau a canvi del suport dels comuns als comptes de la Generalitat. Com era d’esperar, tothom ha dit la seva i les xarxes van plenes.

Antonio Baños, ha protagonitzat un irònic comentari a Twitter en què fa palès que considera absurda aquesta decisió. Així doncs, un cop s’ha anunciat el pacte de Pere Aragonès amb En Comú Podem, l’anticapitalista ha establert un paral·lelisme: “Ara, que Lamban vingui a Barcelona a parlar de curling, Iceta a posar l’estàtua del Quixot, l’espectre d’Adelson a fer un altre Eurovegas i Leonor a recitar nadales”.

Publicitat

Finalment, l’exdiputat de la CUP acaba la piulada dient: “Tot en ordre. Madrid paga i tots cobren”. Altres personalitats com Pilar Rahola també han mostrat el seu malestar. “Pactar amb Comuns per fer un intercanvi de cromets amb la Colau, no té res a veure amb els interessos del país, ni amb els objectius de l’independentisme. És un pur tactisme de partit. Un desastre”, ha afirmat la periodista.

Et pot interessar  Colau confirma l’esmena xantatge a la totalitat dels pressupostos per forçar entrar al govern de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut