Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Els comuns fan xantatge amb els pressupostos de la Generalitat, per salvar els comptes d’Ada Colau

|

- Publicitat -

El president del grup d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha comparegut al Parlament de Catalunya per donar explicacions sobre el fet que permetran l’aprovació dels pressupostos de Barcelona.

Maragall ha explicat que ho fa arran de la facilitació de pressupost de la Generalitat de Catalunya, atès que considera que si no aproven els comptes barcelonins, tampoc ho faran els de Catalunya.

Publicitat

Per tant, mostra la seva oposició als comptes d’Ada Colau, però afirma que hi votarà a favor per defensar l’interès general d’aquest país. El president del grup d’ERC assumeix la contradicció que suposa, però afirma que “la política de canvi de cromos, no és la nostra”.

Maragall ha ressaltat “quina és la nostra posició” i s’ha congratulat d’haver-se oposat als comptes de Colau la setmana passada. No obstant això, ha primat la necessitat de crear
equitat, igualtat i creació de condicions de qualitat de vida.

El president del grup d’ERC ha subratllat que també és diputat al Parlament de Catalunya, i que hi té una responsabilitat. Per tant, ha repetit la necessitat de servir a un interès general de Catalunya, i de Barcelona.

Et pot interessar  Junts creu que l'informe del comitè de Peticions sobre la immersió "destrossa" la reputació del PE: "És un despropòsit"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut