Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Rahola valora que ERC pacti amb comuns pels pressupostos: “Un desastre”

|

- Publicitat -

La periodista Pilar Rahola ha donat a entendre les seves discrepàncies pel fet que ERC hagi cedit al xantatge dels comuns. És a dir, Rahola s’ha mostrat contrària a les declaracions d’Ernest Maragall segons les quals afirmava que donaria suport als comptes de Colau “per tirar endavant el país”.

La periodista ha afirmat que “pactar amb Comuns per fer un intercanvi de cromets amb la Colau, no té res a veure amb els interessos del país, ni amb els objectius de l’independentisme. És un pur tactisme de partit. Un desastre”

Publicitat

Així ha criticat que el president de Catalunya “ha tornat a fer una Taula de Diàleg”. És a dir que ha imposat el seu criteri sense respectar la cultura de la coalició i li ha retret que “una part no pot negociar amb un altre partit sense acord de l’altra part”.

Finalment ha lamentat que “s’hagi menystingut el treball del conseller Giró i el bloc independentista”. Rahola ha posat en relleu que a parer seu han pactat amb comuns, en comptes de fer-ho amb els socialistes per “tactisme” i lamenta “la decisió unilateral d’ERC”.

Et pot interessar  Albiach critica les hipotètiques aliances del PSC i ERC amb Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut