Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Baños alliçona els comuns més pendents d’Eurovisió que de governar

|

- Publicitat -

El tema més comentat aquest cap de setmana ha estat la polèmica decisió de l’artista que representarà Espanya a Eurovisió. Malauradament, molts catalans també han estat pendents d’aquesta elecció, esperant que fos la cada cop més popular artista Rigoberta Bandini la que acabés com a escollida. La cantant, de nom Paula Ribó, va rebre tot el suport d’una bona part de polítics d’esquerres que també es van decebre quan finalment la cantant Chanel (d’arrels cubanes però amb bona part de la infància viscuda a Catalunya) va ser la triada pel jurat i no va donar opció a altres cançons més reivindicatives com Bandini o les gallegues Tanxugueiras (que a més cantaven bona part de la cançó en gallec i feien referències a l’euskera o al català).

En aquest sentit, ha estat l’exdiputat Antonio Baños qui ha fet un intent de fer baixar del burro a molts d’aquests polítics pendents d’Eurovisió, especialment del sector dels comuns. El portaveu al Congreso, Jaume Asens, va piular que “quan ens barallem entre nosaltres, guanya la dreta”, en una clara referència a la popularitat de Rigoberta Bandini i Tanxugueiras, enfront d’una cançó que tenia tots els tòpics més vistos de les cançons d’Eurovisió, i Baños no ha dubtat en fer una repassada de tot el que el Gobierno del qual els comuns formen part estan permetent: “Reforma laboral pactada amb la patronal, 10.000 milions per els militars, llei mordassa vigent, desnonaments, els borbons van i venen, l’església forrant-se…”, ha etzibat l’exdiputat entre altres coses. Amb tot, pel que s’ha vist aquest cap de setmana a la xarxa en alguns sectors polítics, Baños ho remata dient que “però aquí la lluita és Eurovisió. Collons amb el 15-M“.

Publicitat

Et pot interessar  Els comuns ratifiquen Albiach com a candidata a les eleccions: "S'ha de restituir el futur, no el passat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut