Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Aznar sí que tenia contactes amb el Kremlin i es desfeia en elogis cap a Putin

|

- Publicitat -

La premsa espanyolista i partits com el PP han aprofitat l’imperialisme del president rus Vladímir Putin per atacar l’independentisme explicant uns suposats contactes dels cercles del president Puigdemont amb el Kremlin. És força curiós, ja que semblen oblidar que José María Aznar, president espanyol i líder del Partido Popular, sentia admiració per Putin, com conta El Plural.

De fet, el juny de 2016 el president rus va rebre Aznar en el marc d’una visita privada que, per les declaracions de l’antic president del Gobierno, va anar com una seda. “Ahir vaig mantenir una trobada molt cordial amb Vladimir Putin en el Kremlin. Conservem una vella i bona amistat”, assegurava. La trobada no va ser puntual, ja que el mateix Aznar parlava de diverses reunions i afirmava que sempre s’havia entès bé amb el cap de l’executiu rus.

Publicitat

No acaba aquí. Aznar va augurar el 2011 que Putin “tenia i té un projecte per a Rússia” i que la seva presidència es traduiria en “una major estabilitat tant en la situació de Rússia com en les seves relacions amb la UE“.

Mensaje de José María Aznar

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut