Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Aznar i Rajoy participaran en l’acte del PP del dia 24 de setembre contra l’amnistia

El PP més ranci es reunirà a Madrid per "defensar la igualtat entre tots els espanyols"

|

- Publicitat -

El “gran acte” que el PP vol impulsar per mostrar el seu rebuig a l’amnistia i l’autodeterminació que reclamen els partits independentistes en el marc de les negociacions per a la investidura del candidat socialista Pedro Sánchez vol arreplegar tanta gent com sigui possible. Amb aquest objectiu, els expresidents del govern espanyol José María Aznar i Mariano Rajoy han confirmat la seva assistència a la concentració, que se celebrarà a Madrid el 24 de setembre, dos dies abans del debat d’investidura d’Alberto Núñez Feijóo, segons han informat fonts del partit a l’ACN.

El PP manté que la manifestació servirà per “definir algunes de les prioritats que marcaran el discurs d’investidura” de Feijóo, per “defensar la igualtat entre tots els espanyols”, i per “manifestar el rebuig del PP a qualsevol plantejament que passi per tractar de manera diferent els ciutadans d’un territori o l’altre”. A la vegada, asseguren que també servirà per advertir del “risc” que el PSOE faci una amnistia pels qui “van desafiar l’Estat”, i “esborri” d’aquesta manera “les conseqüències jurídiques del procés”.

Publicitat

Feijóo, segons el PP, expressarà un cop més que l’amnistia “comptarà amb el rebuig exprés” del PP, i “recordarà que la seva proposta serà diametralment diferent”. En aquest sentit, i com que la manifestació serà el dia previ al debat d’investidura, Feijóo “avançarà què faria ell amb el seu país si tingués la possibilitat de ser president, però també el que no faria mai per presidir el govern espanyol”.

“Feijóo defensarà una Espanya de ciutadans iguals i rebutjarà els privilegis jurídics a cap altre polític, per més que el seu vot sigui decisiu perquè el nostre país tingui un o altre president”, conclouen les fonts del PP.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut