Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Inés Arrimadas assegura que la Diada no és el dia de tots els catalans

La líder de C's a Catalunya denuncia que Torra els vol silenciar en un acte a la plaça del Rei on s'hi ha reunit una cinquantena de persones

|

- Publicitat -

Inés Arrimadas, líder de C’s al Parlament de Catalunya, ha lamentat en un acte de C’s aquest dimarts al matí que la Diada “no és el dia de tots els catalans” perquè, diu, la formació taronja no se sent partícep “dels actes que ha organitzat el govern de la Generalitat”. L’acte, a la plaça del Rei, ha reunit una cinquantena d’unionistes.

Albert Rivera, president de la formació, també ha intervingut en l’acte i ha assegurat que “Torra amenaça l’Estat” perquè “el diàleg és l’única via en la democràcia”. Rivera ha dit que en algún moment “Inés Arrimadas guanyarà a Catalunya” i podrà fer que la Diada “sigui per tots els catalans”. El líder taronja ha tornat a dirigir-se al president del Gobierno, Pedro Sánchez, insistint en què tregui la mà dura cap al republicanisme.

Publicitat

Arrimadas ha insistit que la institució catalana no pot silenciar a “mitja societat catalana”. “L’amor sempre és més fort que l’odi”, ha conclòs.

Manifestació amb la plataforma España Ciudadana

Arrimadas i Rivera han anunciat que el proper 15 de setembre la plataforma España Ciudadana convocarà una manifestació per reivindicar, diuen, la Catalunya “de tots els catalans”.

 

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut