Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Arrimadas deixa entendre que els independentistes no són “persones normals”

El supremacisme del nacionalisme espanyol, sovint camuflat de fals victimisme, ha jugat una mala passada a l’inconscient d’Inés Arrimadas que ha fet un tuit esgarrifós on deixa entendre que els […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 15/09/2018
Inés Arrimadas, líder de Ciudadanos a Catalunya

El supremacisme del nacionalisme espanyol, sovint camuflat de fals victimisme, ha jugat una mala passada a l’inconscient d’Inés Arrimadas que ha fet un tuit esgarrifós on deixa entendre que els independentistes no són “persones normals”.

Ho ha fet avui a la tarda després que Ciudadanos hagi celebrat un acte a Catalunya amb la participació dels líders del partit d’ultradreta nacionalista espanyol, Albert Rivera i la mateixa Arrimadas al Moll de la Marina de Barcelona i organitzat per la plataforma Espanya Ciudadana.

Arrimadas escrivia el següent: “Nos rodean héroes anónimos que luchan con valentía y dignidad. Hoy en España Ciudadana hemos querido honrar a esas personas normales que hacen cosas extraordinarias como Manuel, Dolores o Raquel que no han callado ante el separatismo. ¡Gracias, valientes!”

Ara caldria, doncs, preguntar-li a Arrimadas què són, doncs, les persones que no són nacionalistes espanyoles i quin qualificatiu tindrien si no són “persones normals”.

https://twitter.com/InesArrimadas/status/1040974242865709056

Relacionats