Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Arrimadas defensa novament la via repressiva i reclama mobilitzar més policia a Catalunya

|

- Publicitat -

La presidenta de Ciudadanos considera necessari implantar “més mitjans policials” a Catalunya després dels actes commemoratius per l’1-O, segons explica El Plural. Per no perdre els costums, Inés Arrimadas torna a arremetre contra les manifestacions independentistes i criminalitza els actes relacionats amb la celebració del referèndum de 2017.

Segons el seu punt de vista, cal que el Gobierno mobilitzi més policia a Catalunya i no deixar-la “en mans de Colau i el separatisme que justifiquen i encoratgen la violència”. Arrimadas fa referència a la manifestació convocada pels CDR a Francesc Macià, sota el lema “Ni un pas enrere, independència” que va transcórrer pacíficament fins a arribar a la Prefectura de la policia espanyola. De moment, la petició ha quedat en l’aire. Com explicàvem a La República, la cap de Ciudadanos fa poc va declarar que els liberals, tot i només tenir 6 escons al Parlament, són “el dic de contenció” dels moviments populistes i nacionalistes.

Publicitat

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut