Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Arrimadas s’autoproclama el “dic de contenció del nacionalisme”

|

- Publicitat -

La presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha defensat aquest diumenge que els liberals són “el dic de contenció” dels moviments populistes i nacionalistes. Ho ha dit en una trobada que s’ha celebrat a la seu nacional de la seva formació amb el partit Alde, en el marc d’una conferència sobre el futur d’Europa. La política que no va aconseguir suficients forces polítiques per ser presidenta de la Generalitat, ara pregona que contindrà l’independentisme.

“Davant del bloqueig que genera una societat dividida, proposem l’alternativa de la centralitat i l’europeisme per donar estabilitat i al nostre país”, ha apuntat. Durant la seva intervenció també ha afirmat que els joves han de sentir que les respostes als problemes de la seva generació “tenen cabuda” en aquest projecte. “Ens uneixen valors, drets, llibertats i obligacions”, ha afegit.

Publicitat

La líder de la formació ha estat acompanyada pels eurodiputats Luis Garicano i Maite Pagaza. La trobada també ha comptat amb la participació del copresident i la vicepresidenta del partit Alde, Timmy Dooley i Dita Charanzová.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut