Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Arriba l’esperada foto policial de Donald Trump, després que s’hagi s’entregat a una presó d’Atlanta

Per primera vegada, s'ha difós la imatge policial de Trump fitxat

|

- Publicitat -

L’expresident dels Estats Units d’Amèrica (EUA), Donald Trump, s’ha entregat aquesta matinada a la presó de Fulton County, a l’estat d’Atlanta, per fer front als càrrecs que se li imputen per haver intentat revertir els resultats electorals de l’estat de Geòrgia el 2020, on va perdre les eleccions per menys de 12.000 vots. La foto policial, o ‘mug shot’ de l’expresident s’ha fet viral a les xarxes socials, on ell mateix l’ha compartida juntament amb les paraules ‘interferència electoral’, en el que és una mofa tant als càrrecs imputats com a la justícia. En el mateix missatge, ha advertit que no es rendirà.

No obstant això, i segons estava pactat, Trump ha sortit en llibertat poc després, ja que va pagar una fiança de 200.000 dòlars i va acceptar altres mesures cautelars com l’abstenció d’utilitzar les xarxes socials per atacar altres implicats o testimonis en aquest cas.

Publicitat

El cas contra Trump a Geòrgia és el quart a què fa front l’expresident republicà dels Estats Units. A l’abril, ja va anar als tribunals pel cas Stormy Daniels i el seu intent de silenciar-la amb suborns. Al juny, es van iniciar els procediments pel suposat mal ús de documents classificats durant la seva etapa com a president, i aquest mateix mes Trump va haver de fer front a càrrecs a Washington pels intents de revertir els resultats del 2020 amb l’assalt al Capitoli.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut