Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

Arran llança una nova campanya per denunciar “la repressió que pateix el jovent organitzat”

L’organització assenyala als cossos policials com a “executors de la violència als carrers”

Avatar
Agències 24/02/2021
Imatge d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra mentre detenen una persona durant els aldarulls posteriors a la protesta de suport a Poablo Hasel a Lleida, el 17 de febrer del 2021. (Horitzontal)

Arran va llançar dijous una nova campanya per denunciar “la repressió que pateix el jovent organitzat”, a través de les xarxes socials. Una repressió que, diuen, només buscar “desmobilitzar-los i aïllar-los”. L’organització vinculada a l’esquerra independentista ha presentat la iniciativa “en un context de nova onada repressiva per part de l’Estat” i ha denunciat com “tot tipus de protesta combativa és reprimida amb la brutalitat policial i a través de processos judicials”.

Sota el títol ‘Embranzida’, la campanya persegueix l’objectiu “d’assenyalar als cossos policials com a executors de la violència als carrers, els governs espanyol i català com a responsables polítics i tot el sistema judicial que legitima aquest atac a tota expressió de disconformitat i confrontació amb el sistema actual”. Arran ha recordat que té un total de 40 processos judicials oberts i ha assegurat que “darrere la màscara s’amaga tot un aparell judicial i institucional que sempre acabarà defensant els interessos dels més rics a costa de la majoria”. “La repressió és inevitable, la por no”, ha afirmat l’entitat.