Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Argimon dona un toc d’atenció a Puigneró per la Paella d’amics de Pilar Rahola

|

- Publicitat -

El conseller de Salut Argimon ha donat un toc d’atenció al vicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró després que Pilar Rahola publiqués una fotografia al seu canal d’Instagram en la qual sortien distintes personalitats. Durant l’àpat els assistents van fer-se una fotografia que la periodista ha publicat en una història a Instagram en què mencionava: “Els amics de la Paella”. Aquest retrobament ha succeït a la Catalunya Nord i entre els quals es va etiquetar a Carles Puigdemont, Toni Comín, Jordi Puigneró, Albano Dante Fachín entre altres.

La polèmica s’ha iniciat arran del fet que les restriccions COVID a Catalunya limita a un màxim de 10 persones les reunions i en la fotografia se superava notòriament. Per aquest motiu Argimon ha dit que “Tothom ha de complir les normes, i més un responsable polític”, ja que com afirma Nació Digital n’eren 21. Aquest toc d’atenció ha ocasionat una disputa entre els dirigents polítics, ja que Argimon d’Esquerra Republicana ha posat en un compromís a Puigneró de Junts per assistir a la paella.

Publicitat

Les crítiques no han trigat a arribar a Twitter en què s’ha comentat si s’aplicaria alguna sanció per aquest àpat en què la disputa sobre si li faltaven o no cinc minuts a l’arròs no serà la més recordada de la paella.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut