Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Arenas alliçona una regidora d’ERC per afirmar que el transport públic a Barcelona és segur

|

- Publicitat -

El físic i investigador Alex Arenas ha alliçonat l’Ajuntament de Barcelona per negar que el transport públic, especialment metro i bus, sigui un focus de contagi quan cada dia es veuen imatges de gent embotida als vagons perquè no hi ha més freqüència del que és habitual a causa de la pandèmia. En aquest sentit, la regidora d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany, treia pit a la xarxa considerant que el transport públic “és un dels pocs llocs on no hi ha hagut cap brot”, remarcant l’orgull que això suposa per la ciutat de Barcelona.

Publicitat

Res més lluny de la realitat, el físic investigador Alex Arenas ha desmuntat els arguments d’Alamany, que també havia explicat la inversió en neteja i desinfecció de les instal·lacions del transport públic, i li ha dit que “el que s’ha de desinfectar és l’aire, no les coses, i assegurar una mínima distància entre persones”. De fet, Arenas titlla les paraules d’Alamany directament de “demagògia gratuïta”, i recorda que no s’assegura cap distància “en la majoria de trens i busos en hora punta”.

Et pot interessar  ERC i comuns forcen un ple extraordinari a Barcelona perquè Sánchez faci efectiva la regulació de preus del lloguer
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió