Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Aragonès i Sánchez coincidiran dilluns a Barcelona a l’acte dels 250 anys de Foment del Treball

|

- Publicitat -

Abans de la trobada a la Moncloa que Pere Aragonès i Pedro Sánchez van pactar ahir per telèfon que programarien per aquest de mes de juny els dos presidents coincidiran aquest dilluns a Barcelona. Serà la primera trobada presencial entre els dos d’ençà que Aragonès va prendre possesió del càrrec. Els dos assistiran a un acte que tindrà lloc a la seu de Foment del Treball per commemorar els 250 anys de la patronal i en el transcurs del qual s’entregarà la medalla d’honor de Foment a l’editor de La Vanguardia, Javier Godó. L’acte comptarà amb intervencions tant del president de la Generalitat com del president del govern espanyol.

L’acte del 250è aniversari del Foment del Treball, que presideix Josep Sánchez Llibre, aplegarà a molts dels poders a l’ombra del país i clars exponents dels que, en línia del que pretén La Moncloa, volen apaivagar les aspiracions catalanes de llibertat promovent una falsa i mal entesa estabilitat. La celebració reunirà molts i destacats partidaris de l’operació que es prepara amb els indults i la taula de diàleg que no busca altra cosa que Catalunya abandoni el camí cap a la independència i retorni al de pidolar per les competències i les engrunes de l’autonomia.

Et pot interessar  Aragonès exigeix "responsabilitats polítiques" pel 'cas Pegasus' després que el jutge rebutgi arxivar la investigació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut