Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Aragonès es reunirà amb Ximo Puig dimecres a València

Els dos presidents han convocat la reunió per “abordar àmbits de col·laboració conjunta i enfortir la relació entre tots dos governs”. Puig i Aragonès ja van compartir el seu plantejament en matèria social i de gestió de la covid-19

Avatar
Agències 05/09/2021

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha agendat una reunió amb el seu homòleg valencià, Ximo Puig, que tindrà lloc dimecres 8 de setembre a València. L’objectiu de la sessió és la”d’abordar àmbits de col·laboració conjunta i enfortir la relació entre tots dos governs”.

Aragonès i Puig ja van posar en comú les polítiques que estan desplegant en matèria social i econòmica especialment dirigides a la recuperació de la crisi generada per la covid-19, segons han informat fonts del Consell en un comunicat.

Així, tractaran aspectes sobre la gestió dels fons procedents de la Unió Europea, les actuacions en matèria d’infraestructures que afecten tots dos territoris, la reactivació econòmica o el finançament, entre d’altres, aprofitant que són dos territoris “veïns que mantenen llaços d’unió socials, econòmics i culturals”.