Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Aragonès anirà a Sardenya per donar suport a Puigdemont

|

- Publicitat -

El president de Catalunya, Pere Aragonès, ha exigit la immediata posada en llibertat de Carles Puigdemont. També ha demanat que es deixi de perseguir “tots els represaliats per la causa catalana”.

Aragonès afirma que l’Estat espanyol ha enganyat al Tribunal Europeu i ha explicat que està quedant en evidència. Aragonès ha considerat que el Gobierno no ha actuat “de bona fe” i ha afirmat que l’arrest de Puigdemont no ajuda a resoldre el conflicte.

Publicitat

El president de Catalunya ha proclamat que els fets que han ocorregut, “obliguen a conjurar-se” per solucionar el problema polític de manera democràtica i ha lamentat l’arrest.

El president de Catalunya ha explicat que aquesta tarda anirà a Sardenya, per mostrar el suport institucional davant la detenció del 130è president de Catalunya.

En una roda de premsa breu ha parlat en anglès per exposar a la Unió Europea el punt de vista de l’executiu català davant els fets ocorreguts i en la qual ha estat dur amb el Gobierno.

Aragonès ha afirmat que la determinació del Govern és absoluta i que res els farà renunciar als seus objectius: amnistia, autodeterminació i independència.

Et pot interessar  Aragonès demana "no abaratir" la llei d'amnistia i aprovar-la com més aviat millor
Publicitat

Opinió

Minut a Minut