Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Antonio Baños se’n fot d’Echenique després d’admetre que la justícia “no només persegueix Podemos”

|

- Publicitat -

Després que, durant molts dies, diverses personalitats independentistes catalanes i basques intentessin fer obrir els ulls a tots els líders de Podemos que denunciaven una persecució per part de la justícia espanyola, Pablo Echenique ha aclarit a Twitter que dona la raó a tots aquells que li han recordat “la vergonya (anti)democràitca que la justícia no sigui igual per tots l’ha patit més gent”. D’aquesta manera, també respon a la monumental repassada que li va fer Laura Borràs, argumentant el partit d’Iglesias va votar “sí” quan es va proposar un suplicatori cap a ell per tal d’investigar el cas d’ILC, del qual la diputada defensa que només és un altre exemple de repressió cap a l’independentisme.

D’altra banda, al ser una resposta que ha arribat tard i malament per part del diputat de Podemos, el tuitaire Antonio Baños hi ha posat cullerada recorrent al sarcasme: “Gràcies! Gràcies de veritat. És molt important per nosaltres que ens reconeguis”, exclama en un apunt a Twitter. “La teva magnanimitat una setmana més tard és commovedora”, li ha reblat Baños a Echenique.

Publicitat

Et pot interessar  Borràs defensa "l'actitud ferma" de Junts en la llei d'amnistia i acusa ERC de "no voler molestar els socialistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut