Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Lliçó de Borràs a Pablo Echenique: “Saben tan bé com jo que l’estat espanyol viu instal·lat des de fa massa temps en una nova normalitat judicial”

|

- Publicitat -

La líder de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha alliçonat el diputat de Podemos, Pablo Echenique, després que aquest denunciï reiteradament la persecució de la justícia cap al seu partit, o el “lawfare“. Borràs desemmascara, una vegada més, la hipocresia del Podemos i les seves denúncies cap a un deep state que ja fa anys que persegueix sense descans l’independentisme.

“Celebro que hagis entès el que és, però és trist que hagi estat quan ho patiu”, ha reblat Borràs, que ha fet un fil a Twitter on recorda a Echenique que no era al Congrés quan ella s’explicava amb el seu cas de persecució pel cas de l’ILC, i que el seu partit va votar a favor del seu suplicatori. “Un sí absolutament vergonyós des d’un punt de vista democràtic, perquè ni m’escoltàveu, ni em donàveu el benefici del dubte”.

Publicitat

De fet, la diputada recorda que ja va repetir reiteradament que era un cas de “lawfare“, i intenta fer obrir els ulls als diputats de Podemos: “Saben tan bé com jo que l’estat espanyol viu instal·lat des de fa massa temps en una nova normalitat judicial”. “El lema de ‘tot per la pàtria’ s’ha estès entre la justícia espanyola, i els de l”a por ellos‘ ara també són els de l”a per vostès”.

Finalment, Borràs conclou que els del partit morat “estaven de perfil taralejant l’himne espanyol per no haver de sentir el soroll de la justícia quan només ens perseguien a nosaltres”.

Et pot interessar  Borràs defensa "l'actitud ferma" de Junts en la llei d'amnistia i acusa ERC de "no voler molestar els socialistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut