Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1596
La República

Lliçó de Borràs a Pablo Echenique: “Saben tan bé com jo que l’estat espanyol viu instal·lat des de fa massa temps en una nova normalitat judicial”

La diputada de JxCat recorda a Podemos que “quan la justícia espanyola només anava en contra nostra, es van posar de perfil taral·lejant l’himne espanyol”

Àlex Huguet 13/08/2020
Pla americà de la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, a l'entrada del Tribunal Suprem amb el dit polze en alt, el 22 de juliol del 2020 (horitzontal)

La líder de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha alliçonat el diputat de Podemos, Pablo Echenique, després que aquest denunciï reiteradament la persecució de la justícia cap al seu partit, o el “lawfare“. Borràs desemmascara, una vegada més, la hipocresia del Podemos i les seves denúncies cap a un deep state que ja fa anys que persegueix sense descans l’independentisme.

“Celebro que hagis entès el que és, però és trist que hagi estat quan ho patiu”, ha reblat Borràs, que ha fet un fil a Twitter on recorda a Echenique que no era al Congrés quan ella s’explicava amb el seu cas de persecució pel cas de l’ILC, i que el seu partit va votar a favor del seu suplicatori. “Un sí absolutament vergonyós des d’un punt de vista democràtic, perquè ni m’escoltàveu, ni em donàveu el benefici del dubte”.

De fet, la diputada recorda que ja va repetir reiteradament que era un cas de “lawfare“, i intenta fer obrir els ulls als diputats de Podemos: “Saben tan bé com jo que l’estat espanyol viu instal·lat des de fa massa temps en una nova normalitat judicial”. “El lema de ‘tot per la pàtria’ s’ha estès entre la justícia espanyola, i els de l”a por ellos‘ ara també són els de l”a per vostès”.

Finalment, Borràs conclou que els del partit morat “estaven de perfil taralejant l’himne espanyol per no haver de sentir el soroll de la justícia quan només ens perseguien a nosaltres”.