Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024
Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024

Anticorrupció confirma la querella per un escàndol que taca directament l’Ajuntament de Madrid i Almeida

|

- Publicitat -

La fiscalia ha presentat una querella contra dos empresaris a qui acusa d’embutxacar-se gairebé sis milions d’euros de l’Ajuntament de Madrid per la venda de mascaretes. Segons Anticorrupció, haurien aconseguit fer aquesta operació perquè coneixien un familiar de l’alcalde de Madrid i membre del PP, José Luís Martínez-Almeida.

Des de l’Ajuntament de Madrid evidentment ho neguen, però des d’Anticorrupció pressionen i diuen a la querella que en un contracte de més de deu milions d’euros “no té sentit que més de la meitat acabin a mans del sintermediaris”. A més, cap d’ells tenia experiència ni en l’àmbit sanitari ñni en la importació de productes de la Xina. Un dels implicats és Luis Medina, el contacte amb l’entorn d’Almeida i que va ser dirigit directament cap a un alt càrrec municipal. L’altre, Alberto Javier Luceño, s’hauria embutxacat quatre milions, que va aportar mascaretes, guants i també testos de baixa qualitat.

Publicitat

L’escàndol es confirma amb el destí d’aquests diners, que van ser invertits en una dotzena de cotxes, rellotges de luxe, un iot i una casa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut