Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Més corrupció a Madrid en plena pandèmia: Investiguen comissions milionàries de l’Ajuntament

|

- Publicitat -

El PP de Madrid torna a estar tacat per corrupció relacionada amb la pèssima gestió de la pandèmia del coronavirus. La fiscalia Anticorrupció investiga noves comissions milionàries en la compra de material sanitari dins la Comunitat dirigida per Isabel Díaz Ayuso, aquest cop per part del consistori d’Almeida. Es tractaria d’un tracte entre l’Ajuntament de Madrid i dos empresaris el març del 2020, que haurien pactat dos contractes que sumarien 11 milions d’euros. Segons informa eldiaro.es, 6 milions van arribar a intermediaris que van facilitar l’arribada de testos d’antígens i de mascaretes des de la Xina.

Aquests tripijocs també tenen nom i cognom: L’empresari Luis Medina Abascal, que és el fill del Duque de Feria i de Naty Abascal. Cap dels investigats tenia experiència abans de la firma d’aquest contracte que manté el prestigi de la corrupció del PP intacte.

Publicitat

 

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut