Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Álvarez de Toledo, més a prop de Vox que del PP: Assegura que alguns populars volien votar ‘sí’ a la moció de censura

|

- Publicitat -

La que va ser portaveu parlamentària del PP fins a l’estiu passat, Cayetana Álvarez de Toledo, va assegurar aquest cap de setmana que molts dels diputats del PP, participants en la moció de censura de Pedro Sánchez per part de Vox, haguessin votat que sí o s’haurien abstengut, contràriament al que va decidir fer finalment el líder del partit, Pablo Casado.

“Un grup parlamentari no és un exèrcit de clons ni una secta”, ha reblat Álvarez de Toledo, que també ha donat suport a Casado, qui assegura que va fer una intervenció “brillant”. Malgrat tot, no aclareix si creu que el PP s’ha equivocat en la seva posició, tot i que creu que la destrucció dels ponts entre els votants de PP i Vox afebleix el “desafiament del Gobierno i els seus socis”. “El que fa falta és la reagrupació de l’espai de la raó”, ha deixat anar, evidenciant la seva preferència per un Gobierno de Vox que un de socialista.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut