Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Almeida no escatima per gastar diners públics per escampar patriotisme espanyol per Madrid

|

- Publicitat -

El PP va jugar a despistar aquest dijous amb una curiosa intervenció a Madrid on Isabel Díaz Ayuso alliçonava la xenofòbia de Vox. Però el veritable dia a dia dels populars es demostra en fets com el que ha revelat el diari Público, que assegura que l’Ajuntament de Madrid encapçalat per José Luis Martínez Almeida ha gastat gairebé 600.000 euros en col·locar símbols patriòtics per tota la ciutat en tan sols dos anys i mig de legislatura. Evidentment, amb diners públics que fins ara l’anterior alcaldessa només havia invertit a substituir banderes espanyoles que estiguessin en mal estat.

Publicitat

Anualment, Almeida gasta més de 230.000 euros segons el Portal de Transparència. El més greu és que Almeida no ho ha invertit en les banderes d’espais institucionals, ans al contrari: Público destaca les ganes de presumir de patriotisme de l’alcalde popular de Madrid, que ha gastat diners en llums de Nadal que simbolitzin la bandera espanyola o en altres banderes (algunes d’elles de fins a 18 metres) que han anat col·locant en diferents llocs de la capital espanyola.

Et pot interessar  Més infiltracions al món de l'activisme social: Sergio, l'infiltrat que va defensar un col·legi l'1-O
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió