Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Ayuso irreconeixible: Alliçona Vox i arrenca aplaudiments de l’esquerra a Madrid

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid és imprevisible amb els seus discursos, i aquest dijous va ser la mostra que fins i tot els partits aliats del feixisme ja n’estan farts del circ de Vox i les seves mentides per escampar la xenofòbia arreu. Així, Ayuso va aprofitar el discurs xenòfob de Vox per desmarcar-se de la formació d’extrema dreta, reivindicant que la delinqüència “no té res a veure amb l’origen de la gent”. Unes declaracions que sens dubte sorprendran a més d’un per la línia que sol seguir el seu partit en aquests temes, i que va acabar arrencant aplaudiments fins i tot de la bancada de partits d’esquerres.

En la seva intervenció dirigida directament a la representant d’extrema dreta Rocío Monasterio, Ayuso va etzibar que “no ho barregin altre cop. Les situacions de delinqüència que es donen a Madrid són fets puntuals. No deixen de mesclar els MENAS amb tot. Moltes bandes llatines són immigrants de segona generació tan espanyols com Abascal, com vostè o com jo”. Així de contundent amb els socis de Vox es va mostrar Isabel Díaz Ayuso.

Publicitat

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut