Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Allisada de Valtònyc a Junqueras pel polèmic article de l’ARA

|

- Publicitat -

El polèmic article d’Oriol Junqueras que va publicar el diari ARA encara porta cua. El líder d’ERC ha rebut respostes d’indignació dels sectors de l’independentisme més afins a Junts i la CUP pel seu poc compromís a la unilateralitat. De fet, es pot sobreentendre que directament hi renuncia, i que això ho digui el líder del partit que actualment governa a Catalunya fa pensar que el camí cap a la independència està més lluny que mai.

Hi ha hagut crítiques cordials, però també contundents, com ara el clatellot que el raper exiliat Josep Valtònyc li ha etzibat al líder d’ERC: “Per acabar fent de Santi Vila no calia menjar-se 4 anys de talego”, ha dit el músic, en referència al més que demostrat canvi de discurs de l’exconseller, que aquest mateix dimecres, coincidint amb el seu últim dia complint la condemna imposada pel Supremo, ha deixat anar que el procés independentista “s’ha acabat”.

Publicitat

Et pot interessar  El PSC acusa Junqueras de voler "desacreditar" Illa amb el 'cas Koldo' perquè "li tenen una mica de por"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut