Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Allisada de Dante Fachín a la hipocresia de Podemos amb la negativa de Junts i la CUP als PGE

|

- Publicitat -

L’estratègia dels comuns i Podemos per anar contra part de l’independentisme és ben clara, i sovint comparen la CUP o Junts amb el feixisme de Vox i altres partits feixistes pel simple fet de no estar d’acord amb les decisions que pren el Gobierno “més progressista”. En aquest sentit, aquest dimecres el reconegut diputat de Podemos Pablo Echenique arribava a la conclusió que els vots de la CUP i JxCat se sumaran als de partits com Foro Asturias o Vox. Després d’aquesta piulada, el periodista i promotor d’Octuvre Albano-Dante Fachín no se n’ha pogut estar i li ha donat una lliçó a través de la xarxa.

“Ostres! Això és molt deshonest”, ha etzibat en una piulada on li recorda a Echenique que forma part d’un Gobierno “que va aprovar el repartiment dels Fons Europeus gràcies als vots de Vox”, i que cada dos per tres els seus socis del PSOE s’uneixen amb l’extrema dreta per protegir la monarquia. “Hauries de demanar disculpes i deixar de banalitzar el feixisme”, ha reblat.

Publicitat

De fet, aquest mateix dijous, Jaume Asens s’ha expressat en el mateix sentit per anar contra Junts.

Et pot interessar  Puigdemont promet un "reset" a l'administració per eliminar la "teranyina" de normes i "l'impost del temps" dels tràmits
Publicitat

Opinió

Minut a Minut