Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Albano-Dante Fachín alerta de les veritables intencions del PSOE: “No és només la investidura”

Critica que l'acord entre ERC i el PSOE és "desastrós" i avisa que el suport de Junts a aquest pot ser fatal

|

- Publicitat -

L’exdiputat i creador d’Octuvre, Albano-Dante Fachín, ha estat seguint de ben a prop les negociacions entre el PSOE i els partits independentistes catalans per a la investidura del candidat socialista Pedro Sánchez, i llança un important avís per a Junts, aprofitant que la formació independentista encara no ha tancat cap acord d’investidura amb els socialistes.

Fachín s’ha mostrat contundent a través de Twitter sobre les veritables intencions que amaga el PSOE, subratllant que és un “partit d’Estat” i que, com a tal, “sap el que fa”. L’exdiputat alerta que la investidura no és l’únic objectiu que persegueixen els socialistes, sinó que n’hi ha un altre: destruir Junts. Així, Fachín avisa que el PSOE sap que si Junts li dona suport per a la investidura, “també estarà avalant el desastrós acord d’ahir d’ERC“, un fet que es traduirà immediatament en la destrucció política de Junts, segons l’exdiputat.

Publicitat


Fachín no veu amb bons ulls l’acord d’investidura al qual han arribat ERC i el PSOE. D’una banda, denuncia que els socialistes han “tornat a colar una taula de diàleg sense data” pel que fa a la resolució del conflicte polític, i tampoc està d’acord amb la manera com s’ha venut tant la llei d’amnistia com el traspàs de Rodalies. L’exdiputat ha anunciat que des de la plataforma d’Octuvre faran un vídeo per exposar els “enganys” de l’acord entre socialistes i republicans.

Et pot interessar  Puigdemont manté una reunió amb la direcció de Foment del Treball a Perpinyà
Publicitat

Opinió

Minut a Minut