Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

70 personalitats internacional participaran a la Diada i buscaran solucions al conflicte català

|

- Publicitat -

Un any més, Foreign Friends of Catalonia organitza una sèrie d’actes per la Diada amb l’objectiu d’internacionalitzar el cas català. És per això que una cinquantena d’investigadors, professionals, activistes i polítics participaran a la Diada i buscaran solucionar el conflicte per internacionalitzar la situació política i judicial de Catalunya.

Can Dündar, Alessandro Gamberini (advocat de Carola Rackete), el diputat alemany Andrej Hunko i el flamenc Mark Demesmaeker són algunes de les personalitats convidades. Els actes es repartiran entre el 10 i l’11 de setembre i el president Torra els rebrà al Palau de la Generalitat.

Publicitat

Foreign Friends of Catalonia és una associació formada per ciutadans independents d’arreu del món compromesos activament en la defensa del dret a l’autodeterminació. Comparteix la necessitat de vetllar pels drets humans, civils i polítics de les persones en societats sobiranes, lliures i democràtiques, tot prenent exemple dels valors que es desprenen de la fermesa i les maneres pacífiques, però determinades, del poble català.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut