Dissabte, 16 de gener de 2021 - Edició 905
La República

70 personalitats internacional participaran a la Diada i buscaran solucions al conflicte català

Els actes es repartiran entre el 10 i l’11 de setembre i el president Torra els rebrà al Palau de la Generalitat

Redacció
Redacció 29/08/2019

Un any més, Foreign Friends of Catalonia organitza una sèrie d’actes per la Diada amb l’objectiu d’internacionalitzar el cas català. És per això que una cinquantena d’investigadors, professionals, activistes i polítics participaran a la Diada i buscaran solucionar el conflicte per internacionalitzar la situació política i judicial de Catalunya.

Can Dündar, Alessandro Gamberini (advocat de Carola Rackete), el diputat alemany Andrej Hunko i el flamenc Mark Demesmaeker són algunes de les personalitats convidades. Els actes es repartiran entre el 10 i l’11 de setembre i el president Torra els rebrà al Palau de la Generalitat.

Foreign Friends of Catalonia és una associació formada per ciutadans independents d’arreu del món compromesos activament en la defensa del dret a l’autodeterminació. Comparteix la necessitat de vetllar pels drets humans, civils i polítics de les persones en societats sobiranes, lliures i democràtiques, tot prenent exemple dels valors que es desprenen de la fermesa i les maneres pacífiques, però determinades, del poble català.

 

Relacionats