Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Pérez Royo ataca el jutge Llarena

El catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla denuncia que "Llarena ha acceptat que no és capaç de convèncer a cap jutge europeu i ha actuat com si fora d'Espanya no hagi passat res"

|

- Publicitat -

Javier Pérez Royo ha atacat el jutge Pablo Llarena “perquè ha acceptat que no és capaç de convèncer cap magistrat europeu” dels fets que recull l’escrit d’acusació de la Fiscalia pels presos polítics. En un article a Eldiario.es, Pérez Royo denuncia que els fets descrits en el seu moment per Llarena “no s’han discutit”, en relació a la tasca de la Fiscalia i l’advocacia de l’Estat, i per tant “converteix el judici en un pur tràmit, ja està tot dit”.

Publicitat

El jurista andalús també ha destacat com el Tribunal d’Schleswig – Holstein va rebutjar l’extradició de Carles Puigdemont per culpa d’una ordre mal plantejada i “completament atípica, mai s’havia vist una cosa igual”, sensació que segons Pérez Royo van experimentar els jutges alemanys.

Et pot interessar  Ayuso reclama la il·legalització de Bildu perquè "és ETA" però la Fiscalia conclou que és "una formació política democràtica"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió