Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

[Vídeo] Els Països Catalans esdevenen una realitat gràcies a TV3, IB3 i À Punt TV

Els Països Catalans han estat una realitat televisiva durant uns minuts gràcies a les televisions de les tres federacions catalanes, TV3, IB3 i la nova À Punt TV. I ha […]

Gerard Sesé 06/04/2019
PPCC a l'Atrapa'm si pots

Els Països Catalans han estat una realitat televisiva durant uns minuts gràcies a les televisions de les tres federacions catalanes, TV3, IB3 i la nova À Punt TV.

I ha estat gràcies a la celebració dels 500 programes del concurs “Atrapa’m si pots” a les Balears. Aquest format al Principat s’ha estrenat fa poc, igual que al País Valencià, però ja té una llarga trajectòria a la televisió de les Balears.

Gràcies a aquest aniversari el programa, que grava totes les versions a València ciutat, ha unit els tres presentadors: Llum Barrera per a IB3, Llucià Ferrer per a TV3 i Eugeni Alemany per a À Punt TV.

Durant uns moments, en l’àmbit comunicatiu i audiovisual, com hauria de ser, els Països Catalans s’han tornat a unir. Fins i tot, hi faltava la versió aragonesa i ja s’hauria reproduït una espècie de Corona d’Aragó televisiva, tal com feia broma Eugeni Alemany: