Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

VÍDEO | Daniel Sirera (PP) s’obre a parlar amb Trias i Collboni però descarta Maragall i Colau

Sirera va descartar de seguida dues opcions: “Jo amb el senyor Maragall i amb la senyora Colau no hi tinc res a parlar”

Redacció 24/01/2023
El candidat del PPC a l'alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, en una roda de premsa a la seu del partit Data de publicació: dimecres 11 de gener del 2023, 13:57 Localització: Barcelona Autor: Sara Escalera

Ahir al vespre el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, va participar al programa El Pentàgon de 8TV.  Després de ser entrevistat pel conductor del programa, Vicent Sanchis, els col·laboradors habituals val poder-li adreçar les seves respectives preguntes. Al plató hi eren Pilar Rahola, Jordi Barbeta, Alejandro Tercero i Sergi Sol.

Aquest darrer va adreçar-li una qüestió fent referència a la polèmica investidura d’Ada Colau amb el suport de Manuel Valls. En una entrevista a Nació Digital, l’alcaldessa de Barcelona va negar la possibilitat de rebre el suport extern del candidat de l’establishment de la dreta espanyolista, cosa que finalment sí que es va acabar fent realitat. Sol va preguntar a Sirera si estaria disposat a repetir la mateixa operació del PP amb algun dels quatre candidats més ben situats per assolir l’alcaldia de Barcelona.

Sirera va descartar de seguida dues opcions: “Jo amb el senyor Maragall i amb la senyora Colau no hi tinc res a parlar”. Menys taxatiu va ser amb els altres dos: “amb el senyor Collboni i amb el senyor Trias podria asseure’m”. Això sí, amb unes condicions: “si el senyor Collboni està disposat a fer el contrari del que ha fet fins ara i si el senyor Trias està disposat a renegar del seu independentisme”